Daragaluskát a levesben szoktátok kifőzni vagy külön?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 09:37
2/11 anonim válasza:
Kulon,leveskockaban es a talalasnal is a leves melle teszem. A levest felteszem valamilyen hussal/csonttal es egy adag zoldseggel. Ha kesz,leszurom es csak a let talalom. Melle jon a daragaluska,azt kulon megfozom alapleben,legvegso esetben leveskockaban. Evesnel mindenki annyit szed mindenbol,amennyit akar.:)
4/11 anonim válasza:
A levesből veszek ki levet és abban főzöm ki.
Levesbe főzve már megjártam, hogy atomjaira esett szét...:)
5/11 anonim válasza:
Külön leveskockás, vagy ételízesítős vízben. Ha elég sok leve van a levesnek, akkor abból veszek ki, de nálunk szinte soha nincs elég leves. :)
7/11 anonim válasza:
Ugyanúgy csinálom, mint a 4-es és olvasva ezt a kérdést éhes is lettem :P, ez az egyik kedvenc levesem.
8/11 bumbi02 válasza:
Én minden levesbetétet alevesben főzök ki, egyrészt mert jó ízt ad neki,másrészt mert úgyis a levesbe fog kerülni..: )
9/11 anonim válasza:
Igen, sok tésztát én is közvetlen a levesbe, pl csipetkét, csigatésztát gulyásba, raguba stb. De a daragaluska más, félek, hogy uszadék lesz belőle :)
és a cérnametéltet is külön kivett húslevesben főzöm ki.
Kikek-kinek mi válik be a legjobban, úgyis úgy csinálja. szerintem erre nincs semmi főszabály.
10/11 anonim válasza:
A levesből veszek ki, és abban főzöm ki KÜLÖN. Az egész levest el tudja rontani, ha mondjuk nem találtuk el az állagát, és szétfő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!