Kínai kelből milyen ételeket szoktatok sütni-főzni? Esetleg saláta-ötletek?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Mindent meg lehet belöle fözni, amit kelkáposztából szoktál, csak sokkal hamarébb megpuhul.
Salátának meg minden zöld leveles saláta helyett használhatod az erekre keresztben csíkokra vágva.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Igaz, hogy sokkal hamarabb megpuhul, mint a kelkáposzta, de az ég egy világon semmi köze hozzá, a leghalványabban sem hasonlít rá ízben.
nyersen salátának akár sós-cukros-ecetes lében, kis köménnyel finom, nem esik olyan gyorsan össze, mint más saláták.egy kisdarab póréhagymát is érdemes karikára vágva közé keverni.
másik módja a salátának. a kínait laskára vágom (amit én szoktam ) reszelt sárgarépával, kockázott almával,kis lilahagymával vagy póréval, diódarabkákkal, kis citromlével összekeverve.ha sajtot is keverek bele, akkor egy önálló vacsora fogyókúrás időkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!