Kínai kelből milyen ételeket szoktatok sütni-főzni? Esetleg saláta-ötletek?
Mindent meg lehet belöle fözni, amit kelkáposztából szoktál, csak sokkal hamarébb megpuhul.
Salátának meg minden zöld leveles saláta helyett használhatod az erekre keresztben csíkokra vágva.
Igaz, hogy sokkal hamarabb megpuhul, mint a kelkáposzta, de az ég egy világon semmi köze hozzá, a leghalványabban sem hasonlít rá ízben.
nyersen salátának akár sós-cukros-ecetes lében, kis köménnyel finom, nem esik olyan gyorsan össze, mint más saláták.egy kisdarab póréhagymát is érdemes karikára vágva közé keverni.
másik módja a salátának. a kínait laskára vágom (amit én szoktam ) reszelt sárgarépával, kockázott almával,kis lilahagymával vagy póréval, diódarabkákkal, kis citromlével összekeverve.ha sajtot is keverek bele, akkor egy önálló vacsora fogyókúrás időkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!