Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell igazi rizottót...

Hogy kell igazi rizottót csinálni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 21:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Itt nagyon jól le van irva:


[link]


Fontos a megfelelö rizsfajta, az, hogy tilos a rizst megmosni, a folyadékot apránként adagolni hozzá, állandóan kevergetni kell. A kész rizotto kicsit krémes állagú, de a rizsszemek nincsenek szétföve, viszont nem is szemenként állnak, hanem inkább egy folyósabb állagú tejberizsre hasonlit.

2010. jan. 11. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, köszi!
2010. jan. 13. 11:36

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!