Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Írnátok valami finom tortarece...

Írnátok valami finom tortareceptet?

Figyelt kérdés
Páromnak és apósomnak lesz a születésnapja 1 hét múlva,és szeretnék mindkettőjüknek valami nagyon finomat sütni,de nem annyira nehezet,mert mondhatjuk,hogy kezdő háziasszony vagyok. Nem szeretnék beégni,aki tud vmi jót,az segítsen kérem!:) Köszönöm előre a válaszokat!
2010. jan. 11. 18:42
 1/1 anonim ***** válasza:

szia!

szerintem ami legegyszerűbb, hogy fogsz sütsz egy egyszerű vizespiskótát, ha nem tudsz szép magasat, akkor két vagy három részbe sütöd meg (én is így csináltam amíg nem sajátítottam el:D:D) és közéjük általad megcsinált krémet raksz, majd az egészet bekened krémmel és már csak díszíteni kell, ami a fantáziádra van bízva!

a krémeket én úgy szoktam, hogy fogom a tejszínhabot (vagy porból megcsinálod) és úgy variálhatod ahogy csak szeretnéd azt is.

én a mandulásat imádom, de rakhatsz bele kakaót, diót, mogyorót, kávét, van amikor én ízesített kapucsínó port rakok bele valami isteniek tudnak lenni.

a díszítés fogod a tejszínhabot és kis habrózsákat csinálsz rá ahány szeletet szeretnél (ha nincs habzsákod, akkor fogod kis uzsizacsiba teszed és az egyik csücskébe gyűjtöd a habot és pici sarkat levágsz belőle)

akár mindezt gyümölccsel is variálhatod!

a végén olvaszthatsz egy kis csokit és egy kiskanállal elhúzogatod felette így rácsurog csíkokban...

2010. jan. 11. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!