Írnátok valami finom tortareceptet?
szia!
szerintem ami legegyszerűbb, hogy fogsz sütsz egy egyszerű vizespiskótát, ha nem tudsz szép magasat, akkor két vagy három részbe sütöd meg (én is így csináltam amíg nem sajátítottam el:D:D) és közéjük általad megcsinált krémet raksz, majd az egészet bekened krémmel és már csak díszíteni kell, ami a fantáziádra van bízva!
a krémeket én úgy szoktam, hogy fogom a tejszínhabot (vagy porból megcsinálod) és úgy variálhatod ahogy csak szeretnéd azt is.
én a mandulásat imádom, de rakhatsz bele kakaót, diót, mogyorót, kávét, van amikor én ízesített kapucsínó port rakok bele valami isteniek tudnak lenni.
a díszítés fogod a tejszínhabot és kis habrózsákat csinálsz rá ahány szeletet szeretnél (ha nincs habzsákod, akkor fogod kis uzsizacsiba teszed és az egyik csücskébe gyűjtöd a habot és pici sarkat levágsz belőle)
akár mindezt gyümölccsel is variálhatod!
a végén olvaszthatsz egy kis csokit és egy kiskanállal elhúzogatod felette így rácsurog csíkokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!