Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vettem egy egész csirkét, de...

Vettem egy egész csirkét, de még sosem csináltam. HOgyan készitsem el?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 10:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%
Jezusom, en most latom, hogy nem egy KIS sot hanem egy KG sot szor valaki a tepsibe??? Ez miert jo? Ez milyen recept, ki talalta ki? Es miert nem kell fuszer? Minek kell egy KG so??? A csirke ala megy a so es nem ra? Ezt nem probalom ki, mert a so rettento egeszsegtelen, es hihetetlenul hangzik az egy Kg so. Ur Isten!
2010. jan. 11. 13:18
 12/15 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a segitséget egy egyszerünek tünik, a párom nagyon fog örülni ha sikerül, mert fözni szoktam de van egy csomó dolgo amihez még nem jutottam el
2010. jan. 11. 13:19
 13/15 anonim válasza:

A tepsibe teszek egy kiló sót a csirkét só, bors keverékével megszórod és ráteszed a sóra,az egyik oldalát sütöd amíg szép barnás színe nem lesz utána megfordítod és a másik oldalát is barnára sütöd.

Nagyon finom ez a kedvencem gyerekkorom óta de kis csirkével érdemes csinálni kb. 1 kilóssal mert az hamarabb és jobban átsül. Jó étvágyat.

2010. jan. 11. 13:44
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Ha a só olyan egészségtelen lenne, nem élnének már emberek a földön évezredek óta. Maradjunk annyiban, hogy normális mennyiségben egyáltalán nem egészségtelen, és semmivel sem kerül több a csirkébe ha sóágyon sütöd, mintha előre lesózod elkészítés előtt. Más kérdés, hogy nekem száraz és fűszertelen, fentebb már írtam, de nagyon sokan szeretik.
2010. jan. 11. 13:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is sütőzacskóba szoktam csinálni, befűszerezem és köréje teszek felszeletelt krumplit héjjastól és felszeletelt almát. Ezt is mind a sütőzacskóba teszem. Azért lesz nagyon finom, mert a krumpli is felveszi a csirke és a fűszer izét és karamellizálódik az almától és jó ropogós lesz.
2010. jan. 11. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!