Vettem májat, de hogyan készitsem el? Még sose csináltam
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 13:55
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Apró darabokban bedobod forró olajba és megsütöd, majd ha kész, akkor utána a tányéron megsózod, finom :)
3/8 anonim válasza:
Én csak így csinálom: kisebb darabokra vágom, bacont csavarok a darabok köré és be a sütőbe. Nagyon finom.
4/8 anonim válasza:
Mi szoktunk belőle rizses húst csinálni csak nem hússal hanem kissebb darabokra vágott csirke májjal. Imádjuk.
Úgy csinálod mint a pörit, csak sokkal kevesebb ideig kell főzni mert a máj hamar elkészül. A sóval csinján kell bánni. A rizst megfőzheted előre aztán mikor kész a máj csak össze kell keverni.
6/8 anonim válasza:
Pörköltnek vagy rántva a legfinomabb! Vagy húslevesbe is jó (csirkemáj)! Viszont arra kell vigyázni h csak a főzés végén szabad megsózni, különben megkeményedik.
7/8 anonim válasza:
Csirkemájas rizottó. Hmmmmm....:)
8/8 anonim válasza:
rántottnak: áztasd be tejbe, ez hosszú idő, kb egy fél nap minimum, és vágd be a hűtőbe hogy megpuhuljon, aztán panírozd rendesen és süsd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!