Penne tesztabol es csibemelbol mit lehet fozni?
Tejszínes csirke!
Első vagyok, én így szoktam!:
Megpirítom a hagymát, rádobom a csíkozott húst, picit összepirítom, felengedem vízzel, só, bors, vegeta, foghagyma, és megfőzöm!Mikor majdnem kész rakok hozzá egy csomag zöldborsót (de enélkül is jó) ,egy adag kaprot összefőzöm!Mikor már megfőtt, kikeverem külön tálba a tejszínt, 1 -2 ek lisztel, és hozzáöntöm!Néhány percet még főzöm , és lezárom!Főtt tésztára szedve tálalom!Tejföllel is isteni!
Szia!
Én is a tejszínes csirkét mondanám. Én így szoktam: olajon megpirítom a hagymát, megsózom, hogy kiengedje a levét, ráteszem a csíkokra vágott húst, ha kifehéredett teszek rá borsot, majoránnát, ráöntök egy 2dl-s főző tejszínt, összefőzöm és a végén bele teszek egy pár kanál konzerv morzsolt kukoricát. Én rizzsel szoktam tálalni, de tésztával is finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!