Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell piskotat sutni,...

Hogyan kell piskotat sutni, hogy jojjon fel, ne essen ossze, es ne is ragadjon oda?

Figyelt kérdés
kivajazott,lisztezett tepsibe sutom es mindig oda ragad!neha az egyik oldal szepen fel jon a masik pedig ugy marad...sutopapirt eddig nem hasznaltam,mert pl.fanta szeletet sutottem es nem ragadt le,pedig szerintem az is piskota,most pedig somloit akartam es oda ragadt...
2010. jan. 10. 16:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindig használok barna színű sütőpappírt. A fehér semmire se való. A piskótához lehet tenni pl. 6 tojáshoz 6 kanál sima liszt helyett: 4 kanál sima lisztet és 2 kanál burgonya lisztet.
2010. jan. 10. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
én a 6 kanálnyi liszthez egy tasak sütőport teszek, tutira feljön:)
2010. jan. 11. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!