Hogyan kell piskotat sutni, hogy jojjon fel, ne essen ossze, es ne is ragadjon oda?
Figyelt kérdés
kivajazott,lisztezett tepsibe sutom es mindig oda ragad!neha az egyik oldal szepen fel jon a masik pedig ugy marad...sutopapirt eddig nem hasznaltam,mert pl.fanta szeletet sutottem es nem ragadt le,pedig szerintem az is piskota,most pedig somloit akartam es oda ragadt...2010. jan. 10. 16:50
1/2 anonim válasza:
Mindig használok barna színű sütőpappírt. A fehér semmire se való. A piskótához lehet tenni pl. 6 tojáshoz 6 kanál sima liszt helyett: 4 kanál sima lisztet és 2 kanál burgonya lisztet.
2/2 anonim válasza:
én a 6 kanálnyi liszthez egy tasak sütőport teszek, tutira feljön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!