Milyen vajon kell húst sütni?
Figyelt kérdés
Mármint teavajon vagy milyenen?2014. júl. 24. 11:03
1/8 anonim válasza:
Pl azon is lehet teljes nyugalommal.De valódi vaj legyen, ne valami sütőmargarin, mert az nem arra való.
2/8 anonim válasza:
Vajon is lehet, de a legfinomabb zsíron.
3/8 anonim válasza:
Soha nem sütök vajon húst, mert a vaj nagyon könnyen leég, és ehetetlen lesz a hús. Zsírral kell sütni, az a legjobb. De ne csicsogjon a zsírban.
4/8 anonim válasza:
Jómagam is zsírral sütöm a húsokat, fokhagymásan, hogy legyen pecsenyezsírunk is.Nem vitás, hogy így a legfinomabb, de a kérdezőt a teavaj érdekelte.
Vagyis lehet abban is húst sütni, de valóban nagyon kell rá vigyázni, mert a vaj hamarabb ég a tejcukor miatt, és hát természtesen más íze is van, mint a zsírban sütöttnek.
Azonban az is igaz, hogy vannak kimondottan vajjal készülő sülthús receptek is.
Kétféle ízvilág, kinek melyik jön be.
5/8 anonim válasza:
A vaj kb 20%a víz, melegítéskor nagyon fröcsköl.
6/8 anonim válasza:
Teavaj jöhet szóba, de valóban könnyen leéghet, figyelni kell rá és gyorsan dolgozni. Ajánlott még opciósan olíva olajjal keverni, így nem olyan érzékeny a hőre, valamint kókuszolajjal /ami kókuszvaj, vödörben lehet kapni mostanában/ szintén vegyíthető. Egy picit más íze lesz ezektől, de biztonsággal sütheted a húsokat. Próbáld ki több vajjal, kevesebb olajjal, sokféle ízvilágot ismerhetsz meg.
7/8 anonim válasza:
teavaj is jó de a legjobb az olivaolaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!