Hány fokon kell sütni a grillcsirkét a grillsütőben? Nincs meg a használati utasítás, és nagyon rég csináltam.40-270-ig tudom állítani. És vajon nyitva kell hagyni résnyire az ajtaját? (Moulinex)
Az ételeket általában jobb 170 fok ALATT készíteni.
Az ajtóval kapcsolatosan nem tudok nyilatkozni. Gondolom, ha nyitva hagyod, akkor több pára távozik, azaz szárazabb lesz a pipi. Ízlésed szerint.
szia!
lehet már kész is vagy vele, de én 200 fokon szoktam előszőr 90 percig és még rápirítani 250-en 20 percig. légkeveréses Hauser sütő és én mindig mindenhez becsukom:D
remélem fini lett:D
:)) Köszi. Na most olvasom, persze már meg is ettük a nagyját...:)) Végül felraktam 190 körülre, Aztán egy bő óra másfél után 220-ra kb, és még úgy is sokéáig pirongattam. Résnyire kinyitottam a grillt.
A lényeg: Siekrült, megsült!:)) Nagyon finom lett. Amikor sokáig nem pirult, de láttam hogy süldögél mert csöpög, már kezdtem megnyugodni... Igen nagy csirke volt, féltem, hogy hamar sültni kezd, és nem sül át...:) Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!