Hány fokon kell sütni a grillcsirkét a grillsütőben? Nincs meg a használati utasítás, és nagyon rég csináltam.40-270-ig tudom állítani. És vajon nyitva kell hagyni résnyire az ajtaját? (Moulinex)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Az ételeket általában jobb 170 fok ALATT készíteni.
Az ajtóval kapcsolatosan nem tudok nyilatkozni. Gondolom, ha nyitva hagyod, akkor több pára távozik, azaz szárazabb lesz a pipi. Ízlésed szerint.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
szia!
lehet már kész is vagy vele, de én 200 fokon szoktam előszőr 90 percig és még rápirítani 250-en 20 percig. légkeveréses Hauser sütő és én mindig mindenhez becsukom:D
remélem fini lett:D
:)) Köszi. Na most olvasom, persze már meg is ettük a nagyját...:)) Végül felraktam 190 körülre, Aztán egy bő óra másfél után 220-ra kb, és még úgy is sokéáig pirongattam. Résnyire kinyitottam a grillt.
A lényeg: Siekrült, megsült!:)) Nagyon finom lett. Amikor sokáig nem pirult, de láttam hogy süldögél mert csöpög, már kezdtem megnyugodni... Igen nagy csirke volt, féltem, hogy hamar sültni kezd, és nem sül át...:) Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!