Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell grilles mikroba...

Hogy kell grilles mikroba Grillcsirkét készíteni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha van benne nyárs, akkor ráhúzod az előzőleg besózott csirkét (érdmes minimum 24, de inkább 48 órát sózni), aztán bekapcsolod a grillt meg a nyársat is, hogy forgassa. Az ajtót nyitva érdemes hagyni.

Ha nincs benne nyárs, akkor sehogy.

2011. máj. 16. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

egy rokonunk süt állandóan csirkét mikróban, nekem nem ízlik úgy, nincs olyan íze, és belül általában nyers is marad.

ő sok zöldséget rak mellé, nagy tálban süti.

2011. máj. 17. 08:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!