Hogy kell grilles mikroba Grillcsirkét készíteni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 12:37
1/2 anonim válasza:
Ha van benne nyárs, akkor ráhúzod az előzőleg besózott csirkét (érdmes minimum 24, de inkább 48 órát sózni), aztán bekapcsolod a grillt meg a nyársat is, hogy forgassa. Az ajtót nyitva érdemes hagyni.
Ha nincs benne nyárs, akkor sehogy.
2/2 anonim válasza:
egy rokonunk süt állandóan csirkét mikróban, nekem nem ízlik úgy, nincs olyan íze, és belül általában nyers is marad.
ő sok zöldséget rak mellé, nagy tálban süti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!