Hízni akarok! És azt olvasatm, hogy napi 5-6szor ennem kéne egy keveset. Pl miket? Meg mikor?
Én napi 3x, de fogyni akarok de nem megy :D
Ne csináld már, hízni nem nehéz.
Szerintem egyél sok csokit, meg cukros dolgokat, mert az ugye zsírrá raktározódik. És nem is lehet abbahgyni.
Hasonló problémával küzdöttem.
Nos a 3 étkezés nagyon nem lesz elég az 5 is kevés, de MINIMUM 5x kell enned. Minél több kenyérfélét ugyanis az hizlal a legjobban, persze mellette ne hanyagold el a napi 2-3 almát/gyümölcsöt és a főt ételt sem!!.. ne nagyon mozogj csak ha nagyon fontos, ne stresszelj ez még fontosabb (pl. ha csörög a telefon ne kapkodj, hagy csörögjön kettőt- hármat) nagyon sok szerepe van a testalkatban. Légy vidám, legyél lusta, de ne enni legyél lusta!!!!!!.. nem kell időponthoz mérten enned, egyél amikor van időd.. valószínűleg nem kívánod az ételt, mert össze van szűkülve a gyomrod, de ha elkezded 2-3 hét múlva egyre csak könnyebben fog menni, hidd el én is ebben a cipőben jártam. Ja és LASSAN egyél!!
Sok sikert!
Szerintem a legjobb ha keveset mozogsz és sokat eszel. De nehogy túlzásba vidd, mert akkor úgy fogsz kinézni mint én, egy kis dagi mókus aki lenyelt egy jóllakott óvodást:(
hmm...bárcsak ne lennék ilyen kis dagi...:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!