Rendszeresen eszel? Napi többször keveset?
Úgy értem figyeled hogy pl mindennap egyél zöldséget, tejterméket, húst stb..
érdekel, hogy minőségre és mennyiségre is jó legyen
Sajnos nem! Nekem se időm se pénzem arra, hogy törekedjek a minőségre, a megfelelő időpontokra, és az étkezések számának betartására. Ma eddig pl. 2x ettem, délelőtt egy zacskó chipszet, du. egy tányér levest.
Tegnap 1x ettem egész nap, délben egy tányér levest, egy rántott sajtot és rizst.
Mivel nálunk a család nem híve az egészséges étkezésnek-életmódnak, ezért kénytelen vagyok azt enni amit anyu főz.
Talán majd akkor valósítható meg, ha már külön költözöm és én gondoskodok az élelmiszerekről. Addig maradnak a tápanyagban nem túl gazdag, méregnek nevezhető kaják. :)
Felkelés után max egy órával, ami inkább fél óra bőségesen reggelizek. Ez nálam törvény.
Az ebéd van, hogy elmarad, vagy csak néhány falat.
Vacsora pótolja az ebédet.(meg is látszik)
Igen, mivel szoptatok. Amíg dolgoztam, néha elfelejtettem enni is a sok meló közepette.... de aztán észhez tértem, és figyelek arra, hogy naponta 3szor egyek, sokat igyak, és műkaják kiiktatva. No meg az aszpartam.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!