Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nem értem, hogy valaki azért...

Nem értem, hogy valaki azért eszik keveset, hogy összeszűköljön a gyomra. De én ezt nem tapasztaltam, miért?

Figyelt kérdés
Kevesebbet eszek, és napról napra sikerült csökkenteni, de semmi eredményt nem látok, megtudnék enni olyan sokat mint régen(próbáltam) talán a víz miatt? Mert evés elött vízet iszom, és ez miatt akkor sose szűkül össze? Szóval napi 3litert biztos megiszom!
2010. jún. 10. 16:37
 1/3 anonim ***** válasza:
A víz miatt nehezen szűkül... Én is naprol napra próbálom csökkenteni a kajálás mennyiségét. Én is 3-3,5 litert megiszok egy nap.. +még a kávé, tea a reggelim mellé, esetleg ebédemhez egy poharas leves. Nehezen szűkül nekem is a gyomrom, mert a folyadékok kitöltik.
2010. jún. 10. 20:27
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem ha 2 napig alig eszel valamit, összeszűkül. én csak max 2 litert iszom egy nap, viszont napok óta alig eszem, max kekszet, müzliszeletet, levest, és vacsorára annak az adagnak a felétől kikészülök, amitől addig jól laktam. próbáld a 3 liter vizet is egyenlő kis adagokra osztani, akkor nem lesz vele tele a gyomrod, egyszerre ne igyál sokat. de ez az egész borul ha az ember jól bekajál utána valamikor:)

sose voltam nagy evő, de a legdurvább ameddig így eljutottam, hogy egy fél burger kinges sajtburgert tudtam csak magamba gyömöszölni.

2010. jún. 11. 04:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem:)) Mondjuk a napokban sikerült, hogy valamennyit szűküljön, mivel az eddigi kajáim, felét tudom csak megenni:D sokkal jobb:D :)
2010. jún. 12. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!