Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkecombfiléhez mondanátok...

Csirkecombfiléhez mondanátok nagyon egyszerű receptet?

Figyelt kérdés

mit mennyi ideig kell sütni mennyi so fuszer megy rá stb.


bocs de én csak rántottát tudok készíteni.


2014. júl. 22. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:

A burgonyát kiolajozott tűzálló tálba tesszük, megsózzuk, rászedjük a paradicsomot és a paprikát, majd a tetejére a hagymakarikák kerülnek. A kiklopfolt, sózott hússzeleteket ráborítjuk a tetejére. Kevés vizet öntünk alá.


Forró sütőbe tesszük, addig sütjük, míg a burgonya meg nem puhul.


A tetejét tejföllel leöntjük, ezután a sütőben még kissé megpirítjuk.

2014. júl. 22. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi rizshez kellene igazából valami nagyon primitiv recept.
2014. júl. 22. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Rántsd ki, vagy fokhagymával megspékelve süsd meg.
2014. júl. 22. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
azt leirnad hogy kell?
2014. júl. 22. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Belisztezed, aztán felvert- kissé habos tijásba forgatod, aztán zsemlemorzsába, és így kisütöd. ( rántsd ki)


Só?Hát nem sűrűn teszem rá, rásimogato, de nem túl sokat, egyre egy icipici csipet. De ha kevsebbet teszel, még mindig jobb, mert rá tudsz sózni. Kedvencem borsos-paprikás pácban. Aztán teszel egy fél kilóhoz kb. 2-3 kanál olaajt, és megsütöd, ha belszúrod a kést, meg válik már szét, akkor már jó, meg is kóstolhatod, hogy tudod-e rágni. Ha elfogy az olaj, tehetz hozzá vízet, hogy puhuljon, olajat, ha pirítani szeretnéd a végén.


Tepsiben is sütheted, de szerintem tovább tart, ott is tegyél alá olajat.


Látni fogod, meddig süsd, először fehér lesz, aztán tényleg így szétesik, meg böksz.

Ha vágsz két csikot alulról a csont két oldalára kb, akkor laposabb lesz, gyorsabban sül picit.

2014. júl. 22. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

A combfilé csirkebrassóinak is nagyon finom. kockákra vágod, és egy serpenyőben hevítesz nem túl sok olajat. ezen átforgatod fehéredésig, megsózod és fedő alatt hagyod, hogy kiadja a levéd. Ha zsírjára sült, akkor mindig pici vizet öntesz alá, amíg meg nem puhult teljesen. Ekkor pirosra sütöd.

Közben krumplit hámozol, megmosod, kockára vágod (akkorára, mint a húst ) és konyharuhán leszárítod.

egy mikrózható tálba teríted és 5-6 percig maxon mikrózod. (forrás:doboszoli) utána egy másik serpenyőbe annyi olajat öntesz, hogy a krumplit ki tudd benne sütni.ezt is felforrósítod. ha egy szemet beledobsz és serceg, akkor elég forró az olaj.

A forró krumpli nem hűti le a zsiradékot nagyon hamar pirosra sül, belül pedig omlósan puha.

A hús és a krumpli alól is leöntöd a felesleges olajat (fedő segítségével ), majd összeborítod őket. sóval, borssal, majorannával és zúzott fokhagymával ízesíted.

Nem bonyolult és nagyon finom egyszerű kaja.

Sokféle ízesítésű brassói van, én a mi kedvencünket írtam le.

2014. júl. 23. 06:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!