Milyen hidegtalat keszitsek? 22. szulinapomra varok par ismerost. Kb 8-an lennenk.
Nincs kedvem ilyen nagy vacsoraval eloallni, hidegtalra gondoltam ( szendvicskremes kenyerdarabkakra gondoltam, meg valami hasonloakra)..
segitenetek valami otletekkel?
elore is koszonom
Készíthetsz nagyon egyszerű, és finom falatkákat, ráadásul más, kicsit érdekes ízvilággal.
Mindenki azt fogja kérdezni, mivel kented meg ezeket??
A kencéhez:
20 dkg fetasajt
kb. 2-2,5 dl olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál erőspista (elmaradhat ha nem szeretitek a csípőset)
ízlés szerint oregánó, bazsalikom, rozmaring
A fetasajtot vágd kisebb darabokra és a többi hozzávalóval együtt turmixold össze. Só nem kell bele, mert a feta elég sós. Az olívaolajból annyit használj, hogy a végén kb. olyan legyen az állaga mint a kőrözöttnek.
Ezzel kend meg a kiflikarikákat, és tegyél mindegyikre egy fél szem koktél paradicsomot vagy egy karika uborkát, amit egy fogpiszkálóval rögzíthetsz.
koszonom mindenkinek, tok jo otletek!
tudtok valami szalamival valo variaciokat?
Én épp most csináltam a holnapi szülinapomra: főtt tojás,gépsonka (v. főtt,füstölt tarja),sajt (lehet füstölt is, ha a felvágott nem az) majonéz.
Lereszeled a dolgokat (ezért kell egészben kérni a gépsonkát, bár én most füstölt tarját vettem a füst.íz miatt, amit apró darabokra vágtam), rétegezed üvegtálba: sonka,majonéz,tojás,só,majonéz,sajt,megint sonka stb. a tetejére sajt.
Piritóssal nagyon finom.
Szilveszterkor nálunk volt 3 fajta rántott hús, majonézes-főtt-tojásos saláta, francia saláta, és több tálcányi vendégváró falat, ami úgy néz ki hogy fogpiszkálóra felszúrsz 1 kenyérkockát, 1 szelet savanyú uborka, fél fasírtgolyó, és 1 kocka sajt.
Valami hasonló volt csak más sorrendben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!