Hidegtálat készítek szilveszterre. Mi legyen a francia saláta mellé?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 13:51
1/4 komasa válasza:
Csakis olyan húsok, amik hidegen is finomak. Pl: fasírt, kolbászhússal töltött szűzpecsenye, sült csirke, esetleg rántott hús...
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
2/4 anonim válasza:
Töltött (sajtkrémmel,tormakrémmel stb) sonkaszeletek ,kaszinó tojás,rántott hal,rántott csirke vagy rántott libamáj.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi
2010. dec. 22. 14:07
4/4 doboszoli válasza:
Füstölt főtt marhanyelv, tarja, rántott csiperkegomba, hideg marhasült.
A franciából készíts talpat a finomságok alá, tuti a siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!