Hogyan készül a zabkása?
Figyelt kérdés
Még soha nem ettem zabkásást, csinálni szeretnék, de nem tudom hogy kel.2014. júl. 19. 14:30
1/5 anonim válasza:
Fogsz egy adag zabpelyhet, ráborítasz némi forró vizet és hagyod, hogy felpuffadjon kissé. Ennyi az alap. Ez így eléggé íztelen, úgyhogy megpakolhatod mindennel, amivel szeretnéd. Édesítő, méz, aszalt, vagy nyers gyümölcsök, kakaópor, fahéj, stb. amit csak el tudsz képzelni. Van, aki sósan szereti, én úgy még nem próbáltam.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Nálunk hagyományosan 2 rész tej - 1 rész zabpehellyel készül. Simán összeöntöd őket hidegen egy edénybe és megvárod hogy forrjon, vagy amíg "zabkásaállaga" nem lesz. Ízlés szerint édesítheted, én a múltkor őszibarackot főztem bele és nagyon finom volt :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2014. júl. 19. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!