Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készül a császármorzsátok?

Hogy készül a császármorzsátok?

Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
kiveszem a mélyhűtőből, felvágom a tasakot, ráöntöm a serpenyőre és 10 perc múlva kész
2014. máj. 11. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
hű-ha azért köszi
2014. máj. 11. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
elsőnek gratula, igazán egészséges életet élhet! (Y)
2014. máj. 11. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
62%
Igen, mert a császármorzsa alapból annyira egészséges étel. Istenem...
2014. máj. 11. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
En lisztet es buzadarat is teszek bele, illetve egy kis vaniliaeszenciat es narancshejat (idonkent egy nagyon pici citromhejat is reszelek bele, de nalam a narancshej az alap). Vanilias vagy fahejas porcukorral szorom meg, igy szeretem, nem hianyzik lekvar vagy egye feltet, mert a vaniliatol es a hejaktol alapbol izes.;)
2014. máj. 11. 22:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!