Hogy készül a császármorzsátok?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 16:16
1/5 anonim válasza:
kiveszem a mélyhűtőből, felvágom a tasakot, ráöntöm a serpenyőre és 10 perc múlva kész
2/5 A kérdező kommentje:
hű-ha azért köszi
2014. máj. 11. 16:28
3/5 anonim válasza:
elsőnek gratula, igazán egészséges életet élhet! (Y)
4/5 anonim válasza:
Igen, mert a császármorzsa alapból annyira egészséges étel. Istenem...
5/5 anonim válasza:
En lisztet es buzadarat is teszek bele, illetve egy kis vaniliaeszenciat es narancshejat (idonkent egy nagyon pici citromhejat is reszelek bele, de nalam a narancshej az alap). Vanilias vagy fahejas porcukorral szorom meg, igy szeretem, nem hianyzik lekvar vagy egye feltet, mert a vaniliatol es a hejaktol alapbol izes.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!