Mit főztök ma? :-)
Palacsintatésztában sült patiszont, köretnek salátát.
Desszert sült banán
Holnap-holnap után nagyon húzós napunk úgyhogy megpróbálok előre dolgozni. Szombat este elvileg kapunk ingyenkaját, szóval az megoldva. Nehezítésképp valószínű beugrik közbe néhány rokon, akiket nem árt megetetni.
- Kaptam egy szép nagy fej kelkáposztát a piacon, egy részéből lesz frankfurti leves.
- Szereztem csöves kukoricát is, szóval lesz főtt kukorica.
- Sütök tortilla lapot, hozzá csirkemellet, meg csinálok salsát. Aki éhes, az tekercselhet.
- Van egy halom barackunk, ami most valamiért nem igazán fogy, úgyhogy nemsokára átlényegül bögrés sütivé.
- A kelkáposzta másik részéből valószínűleg főzelék lesz, én meg főzök magamnak valami indiai izét, ha már kaptam hozzá alapanyagot.
Én tegnap pácoltam be csirkecombokat. Azt sütök, mellé tzaziki saláta, és sült újburgonya gerezdek :)
És csináltam tegnap citrom tortát, mert úgy volt, hogy vendégek jönnek ma ebédre, de lemondták.
Így ugyanez a menü holnap is mint ma :)
Még tegnap este vettem fél kiló csirkemájat. A tepsibe kockáztam némi házi sonkát, a májakat majorannás-fokhagymás mustárral bekentem,rádobtam a sonkára. Fóliát rá és ment a sütőbe.... aztán készen a hűtőbe.
Ma ezt ettük, hidegen, kovászos uborkával és puha kenyérrel. Jól esett ebben a hőségben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!