Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit föztök husvétkor?

Mit föztök husvétkor?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 08:47
 1/10 anonim válasza:
83%
kötözött sonkát
2014. ápr. 16. 09:01
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
sonka, gondoltam majonézes kukoricára / krumplira rántott gomba, húsi, karfiol pürével. leves (nem tudom milyen) és valami desszert (talán muffin?) te?
2014. ápr. 16. 09:06
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Húsvéti tál: retek, saláta, újhagyma, tojás, hagyományos sonka.

Majonézes saláta őzgerincben. Fasírt golyók.

Mézes krémes, keksztekercs.

2014. ápr. 16. 09:14
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Főzni még nem tudom mit főzök,de elképzelésem már van.

Sütinek több féle rétes és sajtos pogácsa.Valami krémesen is gondolkodtam,de még nem jutottam semmire...Ha van valakinek jó ötlete,azt megköszönném.:-)

2014. ápr. 16. 10:00
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Soha nem az 'unnepi eloirasnak' megfelelo etelt fozok, sem karacsonykor, sem most. Amit kitalalunk eppen. Viszont vendegeink lesznek, ezert rendeltem kaszinotojast, mindenfele sonkas falatokat es husveti partyszendvicseket korozottel, tormakremmel, tojaskremmel.

A sutiket en sutom: repatorta daralt dioval es mascarpone bevonattal es kardinalis. (Ez utobbi miatt izgulok kicsit, remelem jol sikerul;)).

2014. ápr. 16. 10:02
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Utolsó, amit kitaláltál, azért mégiscsak a konvencionális szokások felé hajlik...Még a répatorta is stílszerű, de tetszik a praktikus felfogásod XD.

Az én főztöm is eltér a szokásostól, de mivel vadnyúlból lesz vadas, mégiscsak van húsvéti feelingje.

A húsleves fácánból lesz, de azért a fagyasztóban nem volt képes nekem húsvétra fácántojásokat tojni XD)

Le is verem a derekát és tyúktojással, valamint kövérebb főtt sonkával együtt a húsából finom pástétom lesz.

2014. ápr. 16. 10:53
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Hozzánk jönnek vendégek 6 felnött 4 gyerek.

sonka ,házi sütésű kalács , tojás torma friss zöldségek. : vasárnap reggelire.

Attán lesz még: egyben sült töltött tarja ,bárány sült ,majonézes saláta ,tabulleh a bárányhoz ,steak burgonya ,töltött csirke comb ,rizibzi .

Leves majd hétfőn lesz(halászlé) mert ezt kérték a vendégek.

Sütni pedig: lúdláb tortát ,kéviselő fánkot ,

Tátra csúcsot (ezt nem kell sütni )fogok.

2014. ápr. 16. 11:55
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

klasszikus sonka+tojás,stefánia szelet,franciasaláta.

valami édes és sós süti,de ezt még nem döntöttem el

2014. ápr. 16. 13:07
 9/10 anonim válasza:
83%
Nekünk sonka tál zöldségekkel,francia saláta,stefánia vagdalt,kókuszgolyó,csörögefánk.
2014. ápr. 16. 14:05
 10/10 anonim ***** válasza:
78%

Én max. kávét főzök. :)

Amúgy nálunk most fácánleves lesz, grillezés lesz és sült csülök.

Tésztasaláta, pudingtorta.

2014. ápr. 16. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!