Hogy kell jó sztrapcskát készitenI?
Figyelt kérdés
már neki álltam de tul nagyra reszeltem le a krumplit,és nem fogom tudni szaggatni most mi legyen?2010. jan. 7. 15:37
1/8 anonim válasza:
én rátenném egy vágódeszkára és késsel megpróbálnám apróbbra vágni. de nem egyesével hanem úgy összefogva. remélem érted. hirtelen más ötletem nincs. hátha valaki másnak.
2/8 anonim válasza:
Ha van robotgéped, akkor dobd bele és vágd vele pépesre, akkor még tudsz sztrapacskát készíteni.
Ha nincs, keverd össze tojással, kis liszttel, fokhagyma, bors, pirospaprika, hogy lágy tésztát kapj és olajban süsd ki, akkor ez a tócsni v. lepcsánka.
3/8 anonim válasza:
robotgép jó ötlet (nekem nincs azért nem jutott eszembe) első voltam.
4/8 anonim válasza:
A tócsni,lepcsánka,sztrapacska egy és ugyan az :)
Szerintem is próbáld pépesíteni,ha nagyon nem megy,csinálj belőle krumplis lángost:)
5/8 anonim válasza:
A sztrapacska vízben van kifőzve és szaggatva, a lepcsánka, viszont olajban van kisütve, tehát nem ugyanaz, a tészta hasonló.
6/8 anonim válasza:
hogy lenne már ugyan az?A tócsni,meg a lapcsánka az ugyan az,de a sztrapacskához köze sincs,ha csak nem a krumpli...bakker
7/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!!!!
2010. jan. 7. 16:51
8/8 anonim válasza:
Helló!
én írtam,hogy a sztrapacska meg tócsni meg a többiek ugyan az.
Basszus tényleg összekevertem!!Bocsánat tudom van a juhtúrós sztrapacska,és van tócsni,igen tök más ételek.Bocsika mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!