Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehet készíteni darálthúsból?

Mit lehet készíteni darálthúsból?

Figyelt kérdés
A fasírt kilőve. (Az elkészítést is légyszi írjátok. )
2010. jan. 7. 12:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Rakott zöldségek.

Megfőzöl rizst, megpárolod a húst és csinálsz párolt káposztát. Összerakod: káposzta, rizs, hús, rizs, káposzta, a tetejére tejfölt, be a sütőbe és kb 20 perc alatt kész. A fűszerezés általában bors, de én rozmaringot is szoktam tenni a káposztába.

2010. jan. 7. 12:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
lasagne-t , a neten találsz egy csomó receptet.
2010. jan. 7. 12:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Spagettit

A darálthúst hagymán megpárolod, hozzáöntesz spagetti öntetet / pl. Globusz Bolognait /, kifőzöl spagetti tésztát, összekevered vele, tetejére sajtot reszelsz.

2010. jan. 7. 12:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
szósz+tészta. 1-2 fej hagymát megpiritasz(ahogy jobban szeretitek, én pl több hagymával szeretem), majd bele a darált húst feltöltöd egy kicsi vizzel, mármint azért soványan lepje el a húst, de ne nagyon vagy csak félig töltöd és aztán paradicsom püré lesz a többi h legyen sűrű, izesited oregánó, babérlevél só bors. Fokhagymát is törhetsz bele. Ha véletlenűl túl hig lesz akkor egy kanálka lisztet elkeversz egy kicsi vizbe és bele töltöd.
2010. jan. 7. 12:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sózod, borsózod, izesied a húst amivel akarod, préselsz bele fokhagymát ha akarsz, aztán kinyújtod (nem vékonyra csak annyira h a közepébe hosszan tudjál tenni dolgokat), és azt teszel bele amit akarsz a közepére és aztán feltekered, majd egy fóliába teszed és be a sütöbe. Tehetsz csak zöldségeket, vagy csak húst még(kolbi,sonka) vagy vegyesen
2010. jan. 7. 12:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tötöttkáposztába gombócot pl.
2010. jan. 7. 12:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Döntöttél hogy mit készitesz?????????
2010. jan. 7. 12:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
gesztenyés csirke,ha már bonyolítani akarod :o) abba kell darált hús.igaz csak kb. 20 dkg. beírod a google-ba és kiad rengeteg receptet
2010. jan. 7. 13:07
 9/10 anonim válasza:

Csevap. Nyamm. :)

Sózod, borsozod.. Tényleg, ott a google :)

2010. jan. 7. 13:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sok jót találtam:)
2010. jan. 7. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!