Mit lehet készíteni darálthúsból?
Figyelt kérdés
A fasírt kilőve. (Az elkészítést is légyszi írjátok. )2010. jan. 7. 12:16
1/10 anonim válasza:
Rakott zöldségek.
Megfőzöl rizst, megpárolod a húst és csinálsz párolt káposztát. Összerakod: káposzta, rizs, hús, rizs, káposzta, a tetejére tejfölt, be a sütőbe és kb 20 perc alatt kész. A fűszerezés általában bors, de én rozmaringot is szoktam tenni a káposztába.
2/10 anonim válasza:
lasagne-t , a neten találsz egy csomó receptet.
3/10 anonim válasza:
Spagettit
A darálthúst hagymán megpárolod, hozzáöntesz spagetti öntetet / pl. Globusz Bolognait /, kifőzöl spagetti tésztát, összekevered vele, tetejére sajtot reszelsz.
4/10 anonim válasza:
szósz+tészta. 1-2 fej hagymát megpiritasz(ahogy jobban szeretitek, én pl több hagymával szeretem), majd bele a darált húst feltöltöd egy kicsi vizzel, mármint azért soványan lepje el a húst, de ne nagyon vagy csak félig töltöd és aztán paradicsom püré lesz a többi h legyen sűrű, izesited oregánó, babérlevél só bors. Fokhagymát is törhetsz bele. Ha véletlenűl túl hig lesz akkor egy kanálka lisztet elkeversz egy kicsi vizbe és bele töltöd.
5/10 anonim válasza:
Sózod, borsózod, izesied a húst amivel akarod, préselsz bele fokhagymát ha akarsz, aztán kinyújtod (nem vékonyra csak annyira h a közepébe hosszan tudjál tenni dolgokat), és azt teszel bele amit akarsz a közepére és aztán feltekered, majd egy fóliába teszed és be a sütöbe. Tehetsz csak zöldségeket, vagy csak húst még(kolbi,sonka) vagy vegyesen
7/10 anonim válasza:
Döntöttél hogy mit készitesz?????????
8/10 anonim válasza:
gesztenyés csirke,ha már bonyolítani akarod :o) abba kell darált hús.igaz csak kb. 20 dkg. beírod a google-ba és kiad rengeteg receptet
9/10 anonim válasza:
Csevap. Nyamm. :)
Sózod, borsozod.. Tényleg, ott a google :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sok jót találtam:)
2010. jan. 7. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!