Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A cukkininek ki kell vágni a...

A cukkininek ki kell vágni a magját?

Figyelt kérdés
Cukkinit szeretnék rántani, de nem tudom, hogy ki kell vágni a közepéről a magvas részt, vagy benne kell hagyni? Ha benne hagyom nem lesz keserü a magvas rész? Köszönöm
2014. júl. 9. 11:22
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Attól függ mennyire érett. Van amelyiknél alig van magocska a közepén, bár ebben az időszakban úgy hiszem, már nehéz zsengét találni. Vágd ki, mert amúgy is más az állaga, mint a húsának ,ezért nehezebb panírozni, de nem hiszem, hogy keserű lenne tőle. Vágd félbe a cukkinit, kanalazd ki a közepét, hámozd meg, szeld fel és úgy panírozd.
2014. júl. 9. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kiszedned:)

Tegnap pont azt rántottam,megmostam és simán felkarikáztam közepes vastagságúra.

A mag szépen felpuhul és könnyen megehető,nincs semmi különösebb íze:)

2014. júl. 9. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Első voltam. A másodiknak is igaza van, de ilyenkor már eléggé különböző érettségű cukkinikkel találkozni, van amelyiknek a közepe már nagyon rostos, szálas. De az biztos, hogy nem keserű, sőt, én inkább édeskésnek vélem.
2014. júl. 9. 11:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kivágni!
2014. júl. 9. 11:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
soha nem is jutott eszembe kivágni.:) gyereknek ki szoktál (babáknak), de amúgy felnőtteknek dehogy:)
2014. júl. 9. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem szoktam kivágni :)
2014. júl. 9. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!