A cukkininek tényleg ki kell szedni a magját? Nem marad belőle semmi.
Figyelt kérdés
7 hónaposak vagyunk, és azt szeretnék csinálni neki. Van hozzá valami jó recept, ötlet? Előre is köszönöm!2008. dec. 15. 10:52
1/2 anonim válasza:
Szia.Én is egy ideig kiszedtem a magját,amelyiket úgy láttam nem olyan zsenge.Most már nem szedem inkább a boltban is a kicsiket választom.Én csirkemellet,májat szoktam hozzá adni és krumpli vagy tápszer a sűrítője,talán tápszerrel jobban ízlik neki.
2/2 anonim válasza:
Cukkíni csirkehússal (5 hónapos kortól)
Hozzávalók: 1 közepes cukkíni, fokhagyma, olaj, burgonya, 1 kis darab csirkehús, friss petrezselyem
A fokhagymát az olajon megdinszteljük. A meghámozott és kockákra szelt cukkínit rászedjük, és tovább pároljuk. Majd hozzáadjuk a burgonyát és a húst, és annyi vízzel felöntjük, amennyi ellepi őket. A végén a főzőlével és a friss petrezselyemmel együtt pürésítjük.
☺ 8 hónapos kortól lehet sajttal vagy joghurttal is dúsítani.
Én mindig ezt a receptet csinálom a lányomnak cukkiniból, imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!