2/6 anonim válasza:
Ha már kész pörkölted van, akkor a levéböl szedj ki, és abban fözz meg zöldségféléket (sárgarépa, petrezselyemgyökér, zellergumó, krumpli), amikor puha, akkor tegyél bele csipetkét meg a pörkölt húsát is, hogy összemelegedjen.
3/6 anonim válasza:
Én csak símán felhígítom a pörköltet, karikára szelt répát-gyökeret, + kockára darabolt krumplit, apróra vágott petrezselymet rakok hozzá.
Amikor már félig megfőttek, akkor rakok bele fodros-kocka tésztát és kész. A savát is nézd meg, ha több lé, akkor valószínű utána kell sózni!
4/6 anonim válasza:
Utolsó: Ha a kész pörköltete még addig fözöd, mire a zöldségfélék is megpuhulnak, akkor a hús szétfö és gusztustalan állagú és ízü lesz.
5/6 anonim válasza:
Szerintem az egész nem fő tovább 15-20 percnél. Másrészt én gulyáslevest max. marhapörkölt maradékból főzök, az pedig ennyit még el szokott bírni, ha eredetileg nem főzted agyon a husit.
6/6 A kérdező kommentje:
Én is úgy csináltam,h a pörköltet vizeztem fel és abba tettem a zöldséget, egyáltalán nem főtt szét a hús, pedig ez disznópöri volt. Köszönöm a segítséget:)
2014. júl. 9. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!