Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megmaradt pörköltből a gulyásl...

Megmaradt pörköltből a gulyáslevest hogyan kell készíteni? Csak a pörköltöt felengedem vízzel bele a többi hozzávaló és ennyi? A végégre a hús nem fog teljesen szétfőni? Hiszen már meg van főve, és még úgy főzöm tovább.

Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 08:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek főzz levest zöldségekkel, akár meg is párolhatod a zöldségeket előtt egy kis zsíron, és ha megfőtt, akkor öntsd hozzá a pörköltet, csak egy párat rottyanjon.
2013. júl. 9. 08:32
 2/5 Salx Narval ***** válasza:
Úgy ahogy az első válaszadó írta, ebben az esetben külön kell megfőzni a zöldségeket, ha szükséges fűszerezd meg.
2013. júl. 9. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Én csak a belevaló zöldségféléket szoktam előpárolni, majd a pörkölthöz keverni, felhúzni a zöldséglével. amikor forrni kezd mehet bele a krumpli, végül a csipetke, vagy más tészta.ennyit kibír a hús, anélkül, hogy szétesne.
2013. júl. 9. 08:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is belefőzöm. Arra azért vigyázok, hogy a belevaló zöldségeket elég vékony karikára szeljem és a krumplit se hagyjam vastagra, akkor szinte percek alatt megfőnek. Ezekkel együtt az apróra vágott petrezselymet is belerakom.

Amikor ezek már félfövésben vannak, akkor már rakom is bele a tésztát.

Szerintem is ennyit a hús kibír!

2013. júl. 9. 08:56
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget :)
2013. júl. 9. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!