Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek olyannak, aki...

Mit főzzek olyannak, aki legszivesebben mindig spagettit, rántotthúst, meg pizzát enne, de én ezeket már utálom?

Figyelt kérdés

Spagetti,rántotthús,pörkölt tésztával,pizza,esetleg sajtos-sonkás-tejfölös tészta.

Párom ezeken sztem évekig ellenne,nekem viszont már a gondolattol is forog a gyomrom,ha ezeket főzőm,nemhogy megegyem...(heti 3-4 alkalommal kajál nálam,csak ezek mennek)

ötlet arra hogy mit lehetne hasonló izvilágút,de mégsem ezeket?

(én szivsebben eszek főzeléket,paradicsomos dolgokat,zöldségeketfőztömre még nem volt panasz,ő ilyen,otthon ezt szokta meg)

2010. jan. 6. 19:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
hmm,ez finomnak tünik,kipróbálom:)
2010. jan. 6. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!ha szereti csinálj lecsós alapot, lehet lecsósszelet nokedlivel, tésztával. lecsósvirsli tarhonyával.

gombából is sokmindent lehet csinálni, gombapörkölt rizzsel,bakonyi gombás szelet.

néha használj kevés füstölt szalonnát,új ízt adhat megszokott kajáknak is.

a zöldségféléket is lehet sűrű pörköltalapra tenni,és

rizzsel vagy tésztával fogyasztani.pl. borsó, karfiol.

darálthúsos-rizses rakott zöldségeket sok tejföllel,reszelt sajttal a tetején.

a rántott húst is lehet változatosan csinálni, sajttal,sonkával megtölteni,szoktam mustáros rántotthúst

csinálni,azt előző este besózom,bekenem mustárral,borsozom és hagymakarikákkal felváltva tálba teszem.lefóliázom,be a hűtőbe.másnak a hagymákat eltávolítom, a husokat papírtörlővel megtörölgetem, panírozom.felséges finom.hétköznap, ha nem akarsz köretet mellé, friss zsömlébe teszed majonéz rá,valami isteni.a forró rántotthúsra reszelt sajtot is lehet szórni, ráolvad és szuperfinom.

én főzök minden nap,ismerem ezt az érzést, hogy mit is

tegyek az asztalra ma.

sok sikert.

üdv.-eri-

2010. jan. 7. 10:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Rizses hús, lencseleves, babgúlyás, sztrapacska, tócsni, csirke-gyros, rakott karfiol, puliszka zöldségekkel és sajttal, paprikás krumpli, orosz hússali, húsleves, töltöttzsömle zöldsséges sonkás, túrós sajtos-édes töltelékkel, tojásos nokedli, sajtos tejfölős csirke.
2010. jan. 9. 22:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
@-eri- : a mustáros rántott hús igen jónak hallatszik, ki fogon próbálni, köszi az ötletet.
2010. jan. 10. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!