Te hogyan készíted a bolognait?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 16:09
1/6 anonim válasza:
Mire gondolsz?
Teljesen natúr alapanyagok, vagy pór szósszal akarod "készíteni"?
2/6 anonim válasza:
Szia!apróra összevagott hagymat megdinsztelek,rarakom a daralthust,azzal pirítom..befüszerezem:kicsi só,bors,ha van.otthon akkor bolognai port rakok ra,ha nincs akkor oregano,bazsalikom,es felontom dobozos süritett paradicsommal,meg pici vízzel..es igy hagyom hogy rotyogjon es teljesen megföljon a hus..pici ketchupot is nyomok bele h elvegye a paradicsom savanyúsàgàt.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem porból, hanem paradicsomból.
2014. júl. 2. 16:27
4/6 anonim válasza:
Majdnem úgy mint a kettes, csak sose porból és nem rakok bele ketchupot. Viszont ha van itthon fokhagyma, akkor azt igen.
5/6 anonim válasza:
Én is úgy mint az előző kettő, friss alapanyagok, plusz én még kis padlizsánt v cukkinit is szoktam belekockázni, meg néha sütőben összesütöm.
6/6 anonim válasza:
Olajon kis hagymát megfonnyasztok. Azon átforgatom a darált húst fehéredésig, aztán víz hozzáadogatásával fedő alatt kb. félórát párolom. Addig lereszelek egy répát meg egy zöldséget. Ha letelt a félóra, akkor belerakom a zöldségek, gombát, és a paradicsom lét vagy püré.Só, kis pirospaprika, bors, vegeta, kakukkfű, oregáno és bazsalikom, friss paradicsom, pár karika zöldpaprika is megy bele.
A végén egy evőkanál lisztet is lehet belekeverni, hogy jobban tapadjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!