Vajbab főzeléket hogyan készíted?
Figyelt kérdés
először a rántás, majd bele a tejföl (mint a kelkáposzta főzelék), vagy pedig tejfölös rántás (mint a krumpli főzelék.)2013. dec. 4. 07:00
1/4 anonim válasza:
A rántást minden főzelékbe a végén teszem bele.A kelkáposztába soha nem teszek tejfölt.
Megfőzöm a vajbabot, sóval,bazsalikommal fűszerezem. Ha megfőtt a bab, akkor vagy paprikásan, vagy anélkül berántom.
Tejfölt sem teszek bele a legtöbbször.
2/4 anonim válasza:
Felteszem főni vízben, egy gerezd fokhagymát is teszek bele, sózom, vegetázom, babérlevelet is kap, és ha megfőtt behabarom tejföl liszt keverékével.
3/4 anonim válasza:
Én felteszem vízbe főzni és adok hozzá 1 fej apróra vágott hagymát, sót, majd ha megfőtt, akkor fokhagymás, paprikás rántással srtitem, legvégén keverek hozzá 1 ek tejfölt.
4/4 anonim válasza:
Én is annyi vízben főzöm meg , amennyi ellepi, majd, ha puha világos-kis paprikás, fokhagymás rántással berántom.pici ecet-cukor, tetejére frissen vágott petrezselyem.
Tejföl asztalnál, mert nem mindenki szereti.
A kelkáposztát is a végén rántom be, és a krumplifőzeléket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!