Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készíted a diós tölteléke...

Hogy készíted a diós tölteléket a beiglibe?

Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:
A legegyszerübben. És mégis mindig ez a legfinomabb. kb 30 deka darált dióba beleteszek egy fél literes üveg házi baracklekvárt, és kb 30 deka porcukrot. Hidegen összekeverem, majd megkóstolom a cukor mennyiség miatt. Ha nagyon száraz a lekvár, csepp tejjel lazitom annyira, hogy kenhető legyen, de ne folyós. Néha pár csepp rum aromát is teszek bele.
2013. dec. 1. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Vízből és cukorból szirupot készítek, és még forrón ebbe elkeverem a darált cukros diót, egy maroknyi házi zsemlemorzsát, bio citrom lereszelt héját, mazsolát, vaníliás cukrot, 1 kiskanál rumot.
2013. dec. 1. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Második vagyok, helyesbítek, nem a cukros diót adom hozzá, hanem a darált diót.
2013. dec. 1. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!