Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért esik össze a piskóta?

Miért esik össze a piskóta?

Figyelt kérdés

Kezdo haziasszony vagyok, imadok sutni, nagyreszt nagyon finomra sikerul minden, a kremestol a bejglin at a gyurt tesztas sutikig, de a torta alapjaul szolgalo piskota folyton osszeesik. Tobb receptet probaltam mar, nem nyitogatom a sutot, probaltam mar a format kikenve az oldalan es anelkul, sutopapirral; nem verem tul a tojashabot sem. Pupos lesz, aztan osszeesik total laposra.

Tapasztaltabb haziasszonyok, otletek? Koszonom!:)


2014. júl. 1. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
A sütöddel is gond lehet.
2014. júl. 1. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Kapcsold be a sütőt!!
2014. júl. 1. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Milyen recept alapjan dolgozol?

Én igy szoktam:

5 egesz tojast felverek 10 ek cukorral+1 van.cuk.

Osszekeverem 10ek liszt es egy kis zacsko sütöpor elegyével,öntök hozzà egy kis olajat,mondjuk 3-4 ek.

Ez nem piskota,hanem kevert teszta,de nagyon hasonlo,egyszerubb es nem olyan kényes. Pròbald ki.

Egyk a piskotat elomelegitett sütöbe kell tenni eloszor magas hofokra aztan.par perc utan lejjebb venni es lassan sütni.

2014. júl. 1. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem vered tovabb a felvert feherjet es a tobbit?Felveres utan csak ovastos apro kifinomult mozdulatokkal lehet osszekeverni a feherjet a tobbivel
2014. júl. 1. 23:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!