Miért esik össze a piskóta?
Kezdo haziasszony vagyok, imadok sutni, nagyreszt nagyon finomra sikerul minden, a kremestol a bejglin at a gyurt tesztas sutikig, de a torta alapjaul szolgalo piskota folyton osszeesik. Tobb receptet probaltam mar, nem nyitogatom a sutot, probaltam mar a format kikenve az oldalan es anelkul, sutopapirral; nem verem tul a tojashabot sem. Pupos lesz, aztan osszeesik total laposra.
Tapasztaltabb haziasszonyok, otletek? Koszonom!:)
Milyen recept alapjan dolgozol?
Én igy szoktam:
5 egesz tojast felverek 10 ek cukorral+1 van.cuk.
Osszekeverem 10ek liszt es egy kis zacsko sütöpor elegyével,öntök hozzà egy kis olajat,mondjuk 3-4 ek.
Ez nem piskota,hanem kevert teszta,de nagyon hasonlo,egyszerubb es nem olyan kényes. Pròbald ki.
Egyk a piskotat elomelegitett sütöbe kell tenni eloszor magas hofokra aztan.par perc utan lejjebb venni es lassan sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!