Fényképes tortát készítenék szülinapra. Az ostya alá kell krém?
Egyik cukrász ismerősöm megcsinálja nekem a fotó nyomtatást ostyára. A tortát én készítem el.
Az lenne a kérdésem, hogy az ostyát a piskótára rakjam rá, vagy mint a fondantnál, kell a piskóta és az ostya közé egy krém réteg?
2 nappal a nagy nap előtt készülne el, és félek, nehogy az ostya magába szívja a nedvességet és torzuljon a fotó. Vagy az nem fog?
Írd be a googleba, hogy " fényképes torta házilag ) ott minden kérdésedre találsz választ korrektül. sajnos nem sikerült idemásolnom.
De a cukrász ismerősöd is megerősítheti.
Köszi. De nekem van itt egy kis ellentmondás: "A kész torta tetején simára kenünk valamilyen krémet, célszerű azt használni amivel maga a torta is töltve van."
Majs pár sorral lentebb: "A lényeg hogy a tortánk teteje sima, valamint szilárd legyen a krém, hogy az ostya ne szívja fel a dresszinget ."
Vékony rétegben kend a sima piskótalapra a saját krémet, és teljesen simítsd el, hogy egyenletes legyen. úgy lehet szépen rápasszítani az ostyalapot.
Nem fog elázni, nem kell aggódnod, ki van ez találva. az viszont fontos, hogy körbe le legyen fogva, mert száradáskor felkunkorodhat.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!