Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tarjából pörkölt?

Tarjából pörkölt?

Figyelt kérdés

Őszintén, tiszta szívből remélem, hogy szoktak tarjából pörköltet készíteni, mert én most tettem oda. Kicsit aggódom, hogy nem lesz jó, mert nem tudom, hogy pörkölthús-e?


Úgy készíteném, mint általában. Sok hagyma, pirospaprika, kockára a husi és paradicsom rá, paprika, egy kis pirosarany.


Van esélyem rá, hogy finom lesz, kedves hozzáértők? :) :(


2014. jún. 30. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Finom szaftos hús, kicsit zsírosabb a többinél, de , ha szeretitek, akkor semmi baj vele.

Nagyon sok hagyma nem kell, kiló húshoz két közepes , kb 20 deka elég. a paprika , paradicsom is jó ízt ad. kicsi őrölt köményt még tehetsz bele, és lassan adagold a vizet hozzá, hogy testes maradjon a szaftja.

2014. jún. 30. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy finom lesz. Már én is csináltam tarjából pörköltet,és nem lett semmi gáz. Ne stresszel, mert nincs miért. :-) jó étvágyat hozzá!

Majd írd le hogy sikerült!

2014. jún. 30. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
-finom lesz ,
2014. jún. 30. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy jó lesz!
2014. jún. 30. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:

Nagyon kedvesek vagytok mind! Köszönöm a válaszaitokat! Írok, ha kész. Nem vagyok túl jó a konyhában, sajnos egyelőre ugyanannyi a kudarc élményem, mint amennyi a siker. De a kedvem nem lankad, próbálkozom. Minden nap főzök meleget és igyekszem fejlődni, bár úgy érzem, hogy a tehetség nincs meg bennem! :) (Most állok neki életem első nokedliéhez a pörkölt mellé. Eddig mindig tésztát főztem ki, vagy tarhonyát, az újabb kudarctól tartva) Nagyon remélem, jó lesz.


Köszönöm szépen a kedvességeteket, nagyon pozitívan ért.

2014. jún. 30. 19:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne legyél kishitű, mindenki kezdte valahol, valamikor a főzést.

Mindenkinek vegyesek voltak a kudarcai és a sikerei, aztán a gyakorlat meghozza a várt sikert is.

A nokedli is menni fog, ne add fel :)

A legjobbakat kívánom Neked a jövőt illetően is.

2014. jún. 30. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 zolidobos ***** válasza:
100%

A tarja a disznó leguniverzálisabban felhasználható része.

Pörköltnek, tokánynak, sültnek, vagdaltnak, rántva, szeletben, vagy aprítva mindegy, finom.

Ne add fel, menni fog!!

2014. júl. 1. 06:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

Kissé túlaggódtad a dolgot, tekintve, hogy pörköltöt MINDENBŐL lehet csinálni, a magyar konyha fele ebből is áll kb: csirke, sertés, marha jobb részei, belsőségek (máj, vese, zúza, tüdő, pacal), egyéb másra teljesen alkalmatlan részek (köröm, taréj), zöldségek (paprika, paradicsom, krumpli, borsó), tojás és kitudja még mi...

Elég fura lenne, ha ezek után tarjából ne lenne jó.

2014. júl. 1. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!


A pörkölt nagyon finom lett. A nokedli is inkább finom lett, mint szép (:D), de első próbálkozásra nem volt rossz, próbálkozom majd még.

2014. júl. 1. 19:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Tegnap én is ezzel a dilemmával küzdöttem és már rotyogott, mikor rákerestem a neten, kissé megnyugodtam, hogy rátaláltam erre e kérdésre.


Jelentem, a pörkölt nagyon finom lett, felülmúlta minden várakozásomat 😁

2022. márc. 10. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!