Szeretném, ha megmondanátok, hogy a FASZÉNPARÁZS fölé hány cm-re legyen a grilltárcsa?
Figyelt kérdés
Most szeretném először használni az épített grillező-szalonnasütőmet. Kaptam hozzá három lábon álló grilltárcsát és azt a javaslatot kaptam hozzá, hogy hajlítsam meg a lábát olyan magasra amilyenre szeretném, mert nem mindegy hogy faszenet, vagy fát használok. Nem szeretném, ha megégne a grillezendő anyag, ezért fogalmam sincs a, hogy a tűztér és a tárcsa között mennyi hely legyen. Csak faszenet fogok használni, később is. Olvastam, hogy ha túl magas, akkor nem grilleződik az étel, ha túl alacsony akkor megég.
Mi a túl alacsony és mi a túl magas?
2014. jún. 29. 15:29
1/3 anonim válasza:
Amikor felhevíted a parazsat, illetve is a faszenet, akkor a legmelegebb. Olyankor 10-15 centire érdemes felemelni. Ha már kezd gyengülni, leégni, akkor már csak 5 centi körülre érdemes tenni.
2/3 bumbi02 válasza:
Én olyan magasra szoktam állítani, ahol a tenyeremet 2, de maximum 3 másodpercig tudom tartani a hőség miatt. : ) Ez nálam általában 7-10 cm között van valahol..: )
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Én olyan lábakat kaptam hozzá, ami fatüzeléshez való. Magasnak tartottam, de kicsavarva a lábakat másik megoldáson is gondolkodtam és ehhez kértem és kapta NAGYON JÓ TANÁCSOKAT TŐLETEK. Köszike
2014. jún. 30. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!