Ezek közül megmondanátok melyik magyar étel?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok ebben jártas :S
Paprikáskrumpli
Paradicsomos káposzta
Borsófőzelék
2010. dec. 10. 23:19
1/12 anonim válasza:
Mindegyik.Bár a paprikáskrumpli némi változattal a szerbeknél is létezik,de ott több a paprika-paradicsom-kolbász,kevesebb a krumpli
2/12 anonim válasza:
Mindegyik magyar étel. A főzelékek nálunk jellemzőek (borsófőzelék és paradicsomos káposzta), a paprikáskrumpli meg aztán pláne. :)
3/12 anonim válasza:
Hát a paprikáskrumpli az biztos,hogy a magyar konyha egyik remeke.A paradicsomos káposzta is a magyaros ételekhez tartozik tudtommal,de nem vagyok benne biztos.A borsófőzeléket én nem mondanám kifejezetten magyaros ételnek,mert sok országban divatos főzeléket enni.Bár a három közül én azt szeretem a legjobban,igaz ezt nem kérdezte senki.:)
4/12 anonim válasza:
a lecsó az magyar étel
piros ( paradicsom)
fehér (krumpli)
zöld ( paprika)
5/12 anonim válasza:
ma 00:43
Te hagyma helyett krumplit raksz a lecsóba?? Ilyet sem hallottam még..Én soha nem rakok bele krumplit..
6/12 anonim válasza:
Krumplis lecsó???? Ráadásul hagyma sincs benne? Még ilyet se hallottam! Azt hiszem, ezt nem fogom megkóstolni. :D
7/12 anonim válasza:
nem hiszem hogy bárki krumplival enné a lecsót, mellesleg a krumpli nem is fehér....
8/12 A kérdező kommentje:
huh nem tudom hogy jött ide a lecsó de köszi szépen :D
2010. dec. 11. 12:26
9/12 anonim válasza:
a lecsó csak úgy a la tempó jött, a magyar étellel kapcsolatba, bocs nem akartam offolni. a hagymát pedig egyszerűen kifelejtettem.
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!