Hogyan kell karamelizálni?
Figyelt kérdés
a receptben úgy írja hogy "karamelizálni a cukrot vizzel és felforralni"
hogyan kell pontossan ezt csinálni?
#karamelizálás
2014. jún. 28. 13:30
1/2 anonim válasza:
Kevés víz, sok sok cukor és pirítani kavargatni folyamatosan, míg barnás nem lesz és folyékony.
2/2 anonim válasza:
Belerakod a cukrot az edénybe, és folyamatos kevergetés mellett melegíted. Mikor már kellően barna, beleöntöd a szükséges mennyiségű MELEG vizet /a hideggel nagyon csapkodna/, és kavarod tovább a tűz felett, amíg fel nem oldódik a karamell - max 2 perc.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!