Egy kilo joghutrbol mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Nem szeretem "csak ugy magaba".
Gondoltam hatha van valami kreativ otlete valakinek...
Koszi :)
2010. jan. 5. 11:38
1/10 anonim válasza:
Joghurttortát! Nagyon fincsi! Én szoktam a cucc alá egy kis babapiskótát tenni, de anélkül is isteni!
2/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
koszi :)
2010. jan. 5. 12:35
4/10 anonim válasza:
hajpakolásnak és arcápolásra se rossz
5/10 anonim válasza:
én diabetikus "fagyit" szoktam csinálni belőle, de ezzel habarom az ételeket, vagy ezzel készítem a gyümölcslevest is. a joghurttorta nagyon jó ötlet sztem.
6/10 A kérdező kommentje:
Joghurttortat csinalnek de nincs tejszinem (Angliaban elunk es itt nincsen olyan tejszin mint otthon) :(
Azert koszi.
Majd valami mast krealok belole.
Koszi
2010. jan. 5. 17:40
7/10 anonim válasza:
Egy liter joghurtnak mondják, nem egy kiló joghurtnak :D :D
8/10 anonim válasza:
A mindmegette.hu oldalon van sok joghurtorta recept és van közte olyan amihez nem kell tejszín. Ez tuti, mert én is kipróbáltam egy párat és a legtöbbjéhez csak gyümölcs és pár apróság kell.
9/10 anonim válasza:
lehet túl egyszerünek fog tünni de ha gyorsan akarsz kreálni vmi finomat akkor cukor kakaopor összekevered vmi kekszet amit szeretsz beletördeled és megseszed :D
10/10 A kérdező kommentje:
Kosszentyu mindenkinek :D joghurtos muffin lett belole meg egy kicsit benyomott parom gyumivel.
Azert mondtam 1 kg-nak, mert az van a vodor oldalan :D ;)
Ja, a mindmegetten en is neztem de mindegyikbe kell tejszin.
Udv es mindekinek jo joghurtozast :)
BUEK
2010. jan. 6. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!