Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy tudnék tiramisut csinálni?

Hogy tudnék tiramisut csinálni?

Figyelt kérdés
Állati tejtermék nélkül, nem pudingból esetleg? Vagy abból csak?
2014. jún. 26. 08:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Tojás helyett használhatsz Hulalát, ugyanis ez növényi eredetű.
2014. jún. 26. 09:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem a tojást akarom helyettesíteni, hanem az állati eredetű sajtot :D
2014. jún. 26. 09:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Miért, a tojás nem állati eredetű...?! :D

Egyébként meg a google a barátod:

[link]

2014. jún. 26. 10:00
 4/8 anonim ***** válasza:

A tojás is állati :)

De megpróbálhatod zabtejből, rizstejből vagy kókusztejből készült pudinggal (nincs benne semmi állati), és növényei tejszínből.

2014. jún. 26. 10:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, felíhvnám a figyelmeteket arra, hogy a kérdésben, az szerepel: állati TEJtermék. :D

Azt nem ehetek ugyanis, nem hobbiból...

A pudingot keverjem össze a tejszínnel simán? Attól haosnló lesz? Nem vagyok gyakorlott sütügető, lehet bénának tűnika kérdés.

Tudom, hogy vannak növényi tejek, csa azt ihatok, most épp mogyorósat, de köszi a feltételezést :D

2014. jún. 26. 10:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Hú a szójajoghurtnak olyan nem jó íze van, hogy finom legyek...Majd lehet megpróbálom azért, így elveszik az íze, meg az állaga azért talán...
2014. jún. 26. 10:07
 7/8 anonim ***** válasza:

A pudingot cukorral megfőzöd valamilyen növényi tejjel, (de egy cs.-ot csak 3 dl tejjel),és utána, ha langyos már kihűlt keményre felvert növényi habbal kevered el.

Olyan nem lesz, mint a mascarpone, de ehető.

Na persze a tojásról gondolhattam volna, hogy nem gond, mert a babapiskóta is tojásos.

Azt hittem, hogy minden állati eredetűt ki szeretnél zárni :)

Azért én körölnéznék még, hátha van a szójáson kívül más növényis sajtkrém is.

2014. jún. 26. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Én véletlenül találtam az interneten egy "mindenmentes"-t, nem tudom, hu van-e utána, próbáld Te is keresővel. Nagyon jó receptek voltak, még csokitorta is.
2014. júl. 1. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!