Hogy tudnék tiramisut csinálni?
A tojás is állati :)
De megpróbálhatod zabtejből, rizstejből vagy kókusztejből készült pudinggal (nincs benne semmi állati), és növényei tejszínből.
Köszönöm a válaszaitokat, felíhvnám a figyelmeteket arra, hogy a kérdésben, az szerepel: állati TEJtermék. :D
Azt nem ehetek ugyanis, nem hobbiból...
A pudingot keverjem össze a tejszínnel simán? Attól haosnló lesz? Nem vagyok gyakorlott sütügető, lehet bénának tűnika kérdés.
Tudom, hogy vannak növényi tejek, csa azt ihatok, most épp mogyorósat, de köszi a feltételezést :D
A pudingot cukorral megfőzöd valamilyen növényi tejjel, (de egy cs.-ot csak 3 dl tejjel),és utána, ha langyos már kihűlt keményre felvert növényi habbal kevered el.
Olyan nem lesz, mint a mascarpone, de ehető.
Na persze a tojásról gondolhattam volna, hogy nem gond, mert a babapiskóta is tojásos.
Azt hittem, hogy minden állati eredetűt ki szeretnél zárni :)
Azért én körölnéznék még, hátha van a szójáson kívül más növényis sajtkrém is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!