Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell Tiramisut csinalni?...

Hogy kell Tiramisut csinalni? Igazit.

Figyelt kérdés
2008. nov. 14. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
2008. nov. 14. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Utànanéztem az elsö vàlaszolo àltal bemàsolt linknek.

És én is igy ismerem,igy készitem!

Ez az eredeti!

2008. nov. 14. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 tade ***** válasza:
63%

Megneztem a linket, es bar olasz ferjem van es Olaszorszagban lakom, de meg ilyen tiramisut nem ettem. Ez az anyosom receptje:250g mascarponehoz adunk 1 tojassargajat (ez 2 fos adag, ha negyen vagytok vagy egy kicsit tobben, akkor 500 g mascarpone es 2 tojassargaja)

ezt osszekeverem, majd adok hozza kristalycukrot izles szerint. (en nem nagyon szeretem nagyon edesen) A piskotat belemartjuk cukormentes kaveba majd egy talba rakjuk. Egy reteg kaveba martott piskota, egy reteg mascarpone, es igy tovabb mig a mascarpone krem el nem fogy. A tetejet en keseru kakaoval hintem meg.Vegul is embere valogatja melyik recept a jobb :)))) MI igy csinaljuk

2008. nov. 15. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi olasz tiramisu tartalmaz alkoholt,tehàt az a bemàsolt link pontos.

Bàrmelyik olasz étterembe kérsz tiramisut,az mind tartalmaz alkoholt,

Az màr màs kérdés hogy egy igazi olasz a sajàt hàztartàsàban hogyan késziti el.

2008. nov. 17. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
77%

Hozzávalók:

mascarpone 300g,kristalycukor 200g,baba piskota,3 tojas,kis kakao,kave


Elkészítés:

KREM

1-kavet fozunk,,,/hadjuk kihulni/

2-a 3 tojas sargajat kikavarjuk a cukorral

3-mikor jol kikavartuk hozzakeverjuk a mascarponet,

kozben kikeverjuk a tojasfeherjet,es ezt is hozzakeverjuk a kremhez..


ELKESZITES

a bab piskotat megforgassuk a kaveben/de epp picit/

aztan lerakjuk,majd ra krem,,aztan megint piskota,es megint krem,,

lassuk mennyi krem van,,es annyi sort csinalunk,amennyit akarunk..

megszorjuk tetejet kakaoval


be a hutobe,es masnap mnagyon finom..


Tanácsok:

ne rakjuk a piskotat sokaig a kaveba,mert tul kaves lessz,,,

ùes a kaveba kis cukrot lehet tenni..

2009. nov. 30. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!