Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen konyhai műveletet...

Milyen konyhai műveletet utáltok a legjobban sütés-főzés közben?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt, krumplipucolás, panírozás, mosogatás,... és ezernyi dolog van/lehet , ami utálatos számunkra.

csak kíváncsi vagyok, mások hogy vannak ezzel.

2014. jún. 25. 12:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
mosogatás,krumplipucolás,hagymavagdosás,húskockázás talán ezeket a legjobban. Amúgy mindig mondtam főzni szeretek,de az előkészületeket valaki csináljaa már meg:) Persze ilyen nincs,de nem szeretek semmit se vagdosni meg hámozgatni stb.
2014. jún. 25. 15:17
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
Panírozás, fokhagymapréselés.
2014. jún. 25. 15:42
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ennyien megírtátok, szinte mindenkivel egy cipőben járok :D Nekem a legutálatosabb a panírozás,a rántáskészítés, a sok pucera-macera, de hát azt hiszem, ha utálom, ha nem meg kell csinálni.

Az én férjem be sem szagol a konyhába (jobb is ), viszont remekül bevásárol még a piacon is.

2014. jún. 25. 16:00
 14/20 anonim ***** válasza:
93%

Csak a romeltakarítást nem szeretem, meg azt, hogy ha egész csirkét sütök, akkor a bőrét tisztítani a pelyhektől, tokoktól. Szeretem a ropogósra sült csirkebőrt, de csak akkor eszem meg, ha átnéztem, megpucoltam.

Régen nem szerettem szeletelni se, de mióta vettem egy igazán jó kést, azóta a világot felszeletelném. Nem is gondoltam, hogy ennyit tud számítani a jó kés.

2014. jún. 25. 16:48
 15/20 anonim ***** válasza:
90%

Panírozás, mert iszonyat koszolós meló.

Zöldséghámozás, macera.

Mosogatás meg rendrakás közben, hogy ne úgy nézzen ki a konyha, mint egy disznóól.

Tészta dagasztás - múltkor megdagasztottam egy rakat pizzatésztát. Már javában megsült és esszük (éjfélkor :D ). Mondom, kár, hogy nincs dagasztós cucc a robotgéphez, mire barátom: de, ott van a fiókban. Na, azt a tekintetet, amit rá vetettem, szegény fülét-farkát behúzta. "Miért nem szóltál?" Ja, hát nem tudta, hogy azzal is lehet. Mondjuk én is tökfej voltam, amiért nem kérdeztem meg a legelején :D

2014. jún. 25. 17:00
 16/20 anonim ***** válasza:
92%
Amit a legeslegjobban utálok, az a gáztűzhely letakarítása. Egyszerűen rémálom :D Ezt mindig a férjem csinálja.
2014. jún. 25. 17:51
 17/20 bumbi02 ***** válasza:
90%
Csicsókapucolás, halfilézés..: )
2014. jún. 26. 01:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Takarítás. Egyszeráen utálok sikálni, baromi unalmas. Viszont én speciel szeretek zöldséget pucolni. :D A hagyma felvágását is utálom, mert annyira érzékenyek a szemeim, hogy már attól sírok a nappaliban, ha valaki a konyhában hagymát pucol. Általában az emberek nem hiszik el, míg nem látják. Mondjuk nekem amúgy is érzékenyek a szemeim, allergiás vagyok.
2014. jún. 26. 22:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Panírozás,a lehető legritkább esetben vetemedek rá . Egyszerűen dührohamot kapok ,hogy villával csiga lassú a müvelet,kézzel pedig tiszta dzsuva lesz az ujjam,bemegy a körmöm alá ,összeretkezem az asztalt,leesik a földre stb tudom,béna vagyok :D
2014. jún. 27. 14:22
 20/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom kik azok a jóemberek, akik végigszáguldottak a válaszokon és lepontozták?Hozzájuk biztos bejárónő jár és nem kell összekoszolni a kis kacsójukat, holmi unalmas konyhai pepecselésekkel...

Én kérdeztem, sokan őszintén válaszoltak, nekem minden válasz hasznos volt, így is értékeltem.

Ismételten köszönöm minden válaszolónak, hogy időt szánt a kérdésemre és megosztotta velem a gondolatait a kérdésről.

2014. jún. 27. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!