Milyen konyhai műveletet utáltok a legjobban sütés-főzés közben?
Értem ezalatt, krumplipucolás, panírozás, mosogatás,... és ezernyi dolog van/lehet , ami utálatos számunkra.
csak kíváncsi vagyok, mások hogy vannak ezzel.
Köszönöm, hogy ennyien megírtátok, szinte mindenkivel egy cipőben járok :D Nekem a legutálatosabb a panírozás,a rántáskészítés, a sok pucera-macera, de hát azt hiszem, ha utálom, ha nem meg kell csinálni.
Az én férjem be sem szagol a konyhába (jobb is ), viszont remekül bevásárol még a piacon is.
Csak a romeltakarítást nem szeretem, meg azt, hogy ha egész csirkét sütök, akkor a bőrét tisztítani a pelyhektől, tokoktól. Szeretem a ropogósra sült csirkebőrt, de csak akkor eszem meg, ha átnéztem, megpucoltam.
Régen nem szerettem szeletelni se, de mióta vettem egy igazán jó kést, azóta a világot felszeletelném. Nem is gondoltam, hogy ennyit tud számítani a jó kés.
Panírozás, mert iszonyat koszolós meló.
Zöldséghámozás, macera.
Mosogatás meg rendrakás közben, hogy ne úgy nézzen ki a konyha, mint egy disznóól.
Tészta dagasztás - múltkor megdagasztottam egy rakat pizzatésztát. Már javában megsült és esszük (éjfélkor :D ). Mondom, kár, hogy nincs dagasztós cucc a robotgéphez, mire barátom: de, ott van a fiókban. Na, azt a tekintetet, amit rá vetettem, szegény fülét-farkát behúzta. "Miért nem szóltál?" Ja, hát nem tudta, hogy azzal is lehet. Mondjuk én is tökfej voltam, amiért nem kérdeztem meg a legelején :D
Nem tudom kik azok a jóemberek, akik végigszáguldottak a válaszokon és lepontozták?Hozzájuk biztos bejárónő jár és nem kell összekoszolni a kis kacsójukat, holmi unalmas konyhai pepecselésekkel...
Én kérdeztem, sokan őszintén válaszoltak, nekem minden válasz hasznos volt, így is értékeltem.
Ismételten köszönöm minden válaszolónak, hogy időt szánt a kérdésemre és megosztotta velem a gondolatait a kérdésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!