Ismeri valaki ezt a receptet?
Figyelt kérdés
Évek óta keresem, de lehet, hogy csak valami házi kreálmány volt, sajnos édesanyámat már nem kérdezhetem meg, ő csinálta kislány koromban.
Jénaiban sült rizses, sajtos hús volt, eléggé szaftos, nagyon finom.
Kisérleteztem már otthon, de nem volt sikeres.
2014. jún. 24. 11:53
1/1 anonim válasza:
Ilyet mi valami zöldség közé rakjuk - valami rakott--- a neve. Pl. rakott zöldbab, rakott káposzta stb. Alulra egy sor zöldség nyersen, vagy ha megkivánja pl. kelkáposzta - leforrázva. Az alsó sorra jöhet a husos, rizses sajtos tojásos töltelék. Én ebbe a rizst megfőzöm. Bors, só, paprika, és füszer, amit a zöldésg kiván. pl. kelre majoranna is. Majd a rizses husos tölteléket befedem a másik fele zöldeséggel. Ezt leöntöm l-2 tejföllel, amibe szintén ütök egy tojást, sót, Tetejére mehet egy kis sajt is. A tojásos tejföltöl jó szaftos lesz, plusz ha a hus sem száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!