Nagyon egyszerű sütemény receptet keresek, valaki ismeri?
Figyelt kérdés
barackos sütemény, abból áll az egész hogy van egy egyszerű édes tészta, amiben sárgabarack darabok vannak, ezt a tésztát egy tepsibe beleöntik, és kristály cukrot szórnak a tetejére ami sütéskor szépen ráolvad, ennyi az egész sütemény, de engem a tészta receptje érdekelne.2013. aug. 12. 17:36
1/2 anonim válasza:
A teszta amit en csinalok nagyon egyszerü es finom,ha kesz kevesnek latszik,de ha megsül szep vastag.4 tojas sargaja,20 dkg. cukor,20 dkg. margarin,20 dkg. Liszt,kikeverni,majd fel süröpor,es a 4 tojas habja.Erre lehet tenni sargabarackot v. meggyet.Izles szerint mehet bele 1 vanilias cukor is,en teszek bele.Különben ezt Ausztriaban tanultam,lattam hasonlot,csak a meretek voltak masok.
2/2 anonim válasza:
Keress ra: barackos piskota, barackos kevert suti, barackos lepeny, barackos bogres. Rengeteget kiad. Amelyik kep a legjobb azt csinald:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!