Mit főzzek ami húsmentes?
Figyelt kérdés
Már unom a húst....meg a borsó és krumplofőzeléket meg túrós tésztát.2010. jan. 4. 14:32
1/17 anonim válasza:
zöldbabfőzelék, spenót
rakott zöldbab gombával
tojáspörkölt
párolt zöldségek sajtmártással, hűtőben megdermesztve
zöldségleves
rántott karfiol
én sem vagyok nagy húsevő, kb. heti egyszer ha van hús, akkor sokat mondok.
4/17 anonim válasza:
Én tésztákat csinálok szószokkal. Tejszínes szószt, amibe vagy szárított gombát porítok (a kotányinak van ilyen vargányagombás malom-ja) vagy spenótleveleket+ fokhagymakrémet hozzá, vagy épp paradicsomos, olaszos fűszereket használok, ha a tejszíneseket már nem kívánom. Vagy veszek tortilla lapokat és akkor úgy készítem el, mint a gyrost, csak hús nélkül, tzatziki alap+zöldségek, feta sajt, csípős szósz). (bár rómaiköménnyel megszórt csirkemellkockákkal mennyei)
5/17 anonim válasza:
Rántott gomba, rántott cukini, rántott karfiol, rántott hagyma, én ezt mind imádom+sültkrumpli. Ananászos-gombás palacsinta?:)
6/17 anonim válasza:
Rántott zöldségek, rántott sajt, sajtos-tejfölös tészta, gombás-tejszínes tészta, zöldbabfőzelék tükörtöjással, prézlis-telfölös karfiol, gombapaprikás nokedlivel, tojásos nokedli.
7/17 anonim válasza:
levesnek pedig: sajtos hagymaleves, tejszínes gombaleves, tárkonyos vegyes zöldségleves.
8/17 anonim válasza:
Tofu kisütve olívaolajban,vagy bepanírozva mint a rántott sajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!