Élesztő felfut, gyúrás rendben, kelesztés indul és mégsem lesz lágy, dagadt tésztám! Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 11:35
1/1 anonim válasza:
Szerintem túl keményre gyúrod. - Sok lehet a liszt.
A tésztát akkor sózod amikor az élesztőt beleöntöd, így a só megöli azt.
Hideg, vagy huzatos helyen keleszted, így sokkal tovább tart.
Több ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!