Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Élesztő felfut, gyúrás rendben...

Élesztő felfut, gyúrás rendben, kelesztés indul és mégsem lesz lágy, dagadt tésztám! Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 11:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem túl keményre gyúrod. - Sok lehet a liszt.


A tésztát akkor sózod amikor az élesztőt beleöntöd, így a só megöli azt.


Hideg, vagy huzatos helyen keleszted, így sokkal tovább tart.


Több ötletem nincs.

2014. jún. 23. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!