A fasírtot süthetem olaj nélkül sütőlapon? Mint például a panírozott halrudacskát?
Figyelt kérdés
Fog az íze valamit változni így azon kívül hogy picit talán szárazabb lesz? Főzelék mellé készíteném így most először tehát ez nem baj. Ugye jól átsül majd? Egész picikre formáztam őket.
A másik meg, hogy nem fagyasztott, hanem frissen pucolt krumplit is lehet így sütni? Olaj nélkül?
2010. jan. 4. 09:07
1/4 anonim válasza:
IGEN! lehet így csinálni, csak a tepsi alját kend ki vékonyan olajjal.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi.
2010. jan. 4. 09:40
3/4 anonim válasza:
Persze! Hiszen az egybefasirt, rudfasirt is ugyanabbol a keverekbol van, mint a fasirtpogacsa, amit kesziteni akarsz es a rudfasirtot is tepsiben, sutoben sutjuk. En is csak a tepsit szoktam kiolajozni, a husbol kisult zsir epp eleg ahhoz, hogy ne legyen szaraz, szerintem. Legalabbis en mindig disznohust hasznalok hozza, az nem szaraz.
Illetve a kecske, vagy baranyhusbol keszult kofta is hasonlo a mi fasirtunkhoz es mi azt is sutoben sutjuk, tokeletes ugy is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én még sosem készítettem egybe fasírtot, sőt semmi más milyet ezen kívül mert főzni még nem nagyon tudok. Zsírpapírra tettem, de végül azt elfelejtettem beolajozni, hát hozzá is ragadt szépen, de a hibáiból tanul az ember! Köszi
2010. jan. 4. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!