Miért kell a babot az áztatólében megfőzni?
Figyelt kérdés
Mindig azt írják,hogy abban a lében kell feltenni főni, amelyikben áztattuk. Valaki nem tudja miért? A másik: mit tehetnék, hogy ne pattanjanak szét a szemek főzés közben,hanem szép egészek maradjanak?2009. dec. 31. 13:20
1/4 anonim válasza:
Az áztatólébe kioldáodnak az ásványi anyagok, és ha kiöntenéd, akkor a legértékesebb részt dobnád el.
Ha nem fözöd túl, akkor nem pattannak szét - meg csak gyöngyözve fözd, ne forrald.
2/4 anonim válasza:
Én pont hogy fordítva csinálom, azt a vizet, amibe áztattam, azt kiöntöm, mert abba "kiáztak" azok az anyagok, amelyek puffasztanak! Új vízbe teszem fel, mert így nem bántanak a szelek evés után!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nem tudjátok ez a lencsére is érvényes? Vagyis ugyanabban a lében kell feltenni?
2009. dec. 31. 13:37
4/4 anonim válasza:
en sem az aztatoleben fozom:)) a lencset sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!