Hogyan kell a lencsét megfőzni?
Figyelt kérdés
Szét tud főni a lencse? Azt olvastam az egyik oldalon hogy kb 50 percig kell főzni, de honnan tudom meg hogy mikor jó már a lencse? Mert kb 10 perce raktam fel főzni,és szinte már puha.2011. márc. 19. 11:20
1/5 anonim válasza:
Igen, szét tud főni. Ha már látod, hogy lejön a héjja, és megkóstolás után is puha, akkor kész. Ecetet csak a végén tegyél hozzá.
2/5 anonim válasza:
Megoszlanak a vélemények áztatni vagy sem.én előző este megmosom,és hideg vízben áztatom reggelig. így biztos vagyok benne, hogy kb egy óra alatt megfő és nem válik el héjjától.Ha már puha, hagymás-paprikás rántással berántom.
a főzés elején teszek bele 1-2 barérlevelet is.
borssal, mustárral ízesítem,de tejfölt is teszek az asztalra, mert van köztünk, aki azzal szereti.
3/5 anonim válasza:
A lencse könnyen puhul, nem fontos áztatni, anélkül is 15-20 perc alatt megfő!
Hogyan kell megfőzni? Attól függ mit készítesz, levest, főzeléket, köretet?
4/5 anonim válasza:
Én se áztatom, és max. fél óra alatt mindig megfő. Kóstolgasd.
5/5 anonim válasza:
Én sem áztatom, felesleges, Levesben fél óra alatt már majdnem kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!