A lencsét át kell válogatni főzés előtt?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 12:01
1/9 anonim válasza:
Én szoktam, mert apró kövek lehetnek benne.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Gondoltam, csak anyósom azt mondta, hogy nem vagyunk az őskorban, és nem kell válogatni.
2011. máj. 2. 12:13
4/9 anonim válasza:
Akkor anyósod nem vett még bolti lencsét.Tele van szeméttel, apró kövekkel.
5/9 anonim válasza:
modern anyós: az italunk pepsi cola! : )))))
6/9 A kérdező kommentje:
:):):)
2011. máj. 2. 12:48
7/9 Victory82 válasza:
Szia!Én is mindig átválogatom és megmosom,mert sajna tényleg tele van szeméttel.Üdv.Viki.
8/9 anonim válasza:
Nem avgyunk az őskorban,de ezt a csomagolásnál nem mindig veszik figyelembe és kúrvanagy sziklákat hagynak a lencse közt,amire nem kellemes ráharapni (tapasztalat)
9/9 anonim válasza:
van ra egy jo modszerem, beleteszed a lencset egy muanyag felkor alaku talba (nem muszaj h felkor alaku legyen, csak ne legyen az egesz alja lapos) tedd le az asztalra es kezdd el utogetni az oldalat. a kavicsok fajsulyabol adodoan le fognak menni az edeny aljara. es szepen ki tudod venni a lencset a tetejerol. mikor mar annyira keves a lencse hogy nagyon ossze van keveredve a kavicsokkal, na akkor lehet szemezgetni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!