Szerintetek ha csinálok egy paradicsomos penne tésztát abba rakhatok száraz szalámit kockára vágva? Mert nincs itthon se szalonna se kolbász, csak ez!
Szerintem ez a lehető leg össze nem illőbb kombináció. De ugyanígy a szalonna és kolbász is. Nekem a paradicsomos penne az tészta, friss vagy konzerv paradicsom, bazsalikom, oregánó, só, bors, max hagyma.
De ha neked ízlene amit írtál, akkor főzd úgy.:-)
Számomra a pizzatészta és a főtt tészta két külön dolog. Nem tudok elképzelni kifőtt tésztát szalámival, vagy kolbásszal..
A kérdés itt most nem a szalámi, kolbász+paradicsomszósz, hanem a szalámi, kolbász+tészta.
Egyébként én pizzából sem szeretem a kolbászosat vagy szalámisat.
Két d-vel írjuk.
Számomra a főtt tészta rákarikázott kolbásszal gusztustalan. Természetesen ízlések és pofonok...
A ne tud egy d, csak úgy elárulom.
Amúgy meg akkor ne egyed, mint írtam. Most jó itt fröcsögni, hogy neked gusztustalan?
"A ne tud egy d, csak úgy elárulom. "
hát persze, ha a helyesírási konvenciókat nem követjük, akkor igazad van, de a helyesírási szabályzat szerint ez bizony két d.
A kérdésre visszatérve: a szalámis-paradicsomos penne nekem fura lenne, és nem vágynék rá nagyon, de ízlések és pofonok, azzal eszed, amivel akarod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!